Η Μαρίνα Λεμεσού καλωσορίζει τους πρώτους ιδιοκτήτες των πολυτελών διαμερισμάτων

Η Μαρίνα Λεμεσού καλωσορίζει

τους πρώτους ιδιοκτήτες των πολυτελών διαμερισμάτων

 

Η Μαρίνα Λεμεσού έχει καλωσορίσει τους πρώτους ιδιοκτήτες, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη της λειτουργίας του Έργου. Η παράδοση των πολυτελών διαμερισμάτων στο συγκρότημα Nereids Residences πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2013.

Ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κ. Τάκης Παλαικυθρίτης, εξέφρασε την περηφάνια του για αυτό το σημαντικό στάδιο ολοκλήρωσης του Έργου. «Έχουμε παραδώσει εντός των χρονοδιαγραμμάτων και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Μαρίνα Λεμεσού συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έργα με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Έχουμε υπογράψει συμβόλαια για τις οικιστικές αναπτύξεις αξίας πέραν των €86 εκατομμυρίων και είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι καταφέραμε να προσελκύσουμε υψηλού επιπέδου αγοραστές τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό θα έχει μία θετική επίδραση στην περιοχή του Έργου και στην Κυπριακή οικονομία γενικότερα.»

 

Ένα Έργο ορόσημο για την Κύπρο, η Μαρίνα Λεμεσού αλλάζει  το πρόσωπο της πόλης και συμβάλλει αισθητά στην αναβάθμιση της γύρω περιοχής. Η Μαρίνα Λεμεσού έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ελκυστικά και ξεχωριστά έργα στην Ευρώπη και έχει καταφέρει να κινήσει το ενδιαφέρον  σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Τα πρώτα σκάφη αναμένεται να ελλιμενιστούν τον Μάρτιο και η εμπορική ανάπτυξη θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό αυτό το καλοκαίρι. Έχει ολοκληρωθεί το 90% των λιμενικών έργων και το 50% των οικιστικών αναπτύξεων. Η κατασκευή των μοναδικών επαύλεων Peninsula και Island Villas με άμεση πρόσβαση στην παραλία και με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, τα δε διαμερίσματα του συγκροτήματος Thetis Residences θα παραδοθούν τον Ιούνιο.

Date Published: 
31/01/2013